HOGYAN HASZNÁLD A ZUII ALAPOZÓIT!

zuii irganic primer  foundation concealer

A sminkelés alapja, a tökéletes alapozás! De hogyan válaszd ki a bőrödnek megfelelő alapozót és az árnyalatot? Ebben igyekszünk most a segítségetekre lenni.

Alapvetően 5 féle alapozóját különböztetjük meg a Zuii Organicnak, de akkor most melyik alapozó is lesz neked a legtökéletesebb?

Alapvetően 5 féle alapozóját különböztetjük meg a Zuii Organicnak, de akkor most melyik alapozó is lesz neked a legtökéletesebb?

                    Primer /sminkalap

                       Folyékony alapozók

                      Púder alapozók

                    Ultra alapozók

                     Loose púderek      

Primer / Sminkalap

Szóval ez a kedvenc viselet nyáron…ha bio krémet használsz nappalra akkor a mennyiségét felezd le vagy akár hagyd el és használd a Zuii áttetsző vagy színezett smink alapját.

Tökéletesíti a bőrfelszínt és hosszan tartó lesz a sminked.

Ha izzad a bőröd vagy túlságosan fénylik, tudd, hogy túl sokat használsz és csökkentsd a mennyiséget. Meg fogsz lepődni mennyire gazdaságos és fantasztikus ez a kis termék, nem mellesleg UVA,B szűrős és természetesen minden alapozónk is.

Felvitele egyszerű, úgy használd ahogy a folyékony alapozót.

Barack szín: májfolt és bőr elszíneződés esetén

Lila: ha túl sárgás a bőröd (ebből csak kis termék rendelhető)

Zöld: ha pattanásos vagy piros foltjaid vannak

Áttetsző: bárkinek…+egy plussz amit a felhasználóink visszajelzéséből tudunk: kiváló ekcéma és pszoriázis esetén, legtöbb esetben a plakkosodást megszüntette. Figyelem!!! Ha ilyen problémával küzdesz de ezen felül bármi más pl: pattanás, májfolt van az arcodon akkor is az áttetszőt használd.

Folyékony alapozók

A folyékony alapozót nyáron akkor ajánljuk, ha száraz a bőröd, vízhiányos vagy szeretnél egy kis egészséges bronzos könnyű felületet a bőrödön.

Felvitele egyszerű, használhatod egy rétegben a kezeddel körkörös mozdulatokkal az arcodon vagy a Zuii Ecsetkészletéből a folyékony alapozó ecsettel, oda-vissza mozdulattal, ha problémás a bőröd lehet akár több rétegben is kenni, egymásra építve de ilyenkor mindig fixáld egy Zuii loose púderrel.

Egyébként bármelyik porpúderünkkel fixálhatod csak nyáron azért szeretjük ezt a legjobban, mert hihetetlenül könnyű és a benne lévő damaszkuszi rózsaszirmok nem csak fertőtlenítik a púderedet de isteni az illatuk is. Az folyékony alapozót felviheted még szivaccsal, mindig ügyelj arra, hogy szivacsod tiszta legyen és alaposan öblítsd ki. Majd szintén körkörös mozdulatokkal vidd fel az arcodra. Amiért nem ajánljuk, mert nem gazdaságos megoldás, nagyon sok termék kárba vész így.

Púder alapozók

Por alapú alapozók!…mert nálunk a púder nem egy egyszerű finish termék!

No és erre jöhet a finish, amit 3 termékcsaládból választhatsz.

Loose púder: könnyű, puha vékony fedés, van benne egy púder puffni ami megkönnyíti napközben és utazásnál a dolgod.

Ultra: ugyan az nagyjából csak préselt változatban, a zuii ajánlja nedvesen is használni, mi kevésbé. Dupla rétegben is teheted szépen és tartósan fed.

Porpúder a legerősebb fedés. Mindhármat kabuki ecsettel ajánljuk  körkörösen felvinni.

bio4u

Vélemény, hozzászólás?