Herbatint 10N Platinaszőke hajfesték 135 ml

2 .930 Ft 2 .300 Ft

Tartós növényi hajfesték gél

Kíméletes: gyengéden festi, nem károsítja a hajat

Természetes: jótékony hatású gyógynövényekkel

100%-os őszfedés: kortól, őszülés mértékétől függetlenül

Egyszerű használat: akár otthon is befestheti haját

2 készleten

Kategóriák: , ,

NEM TARTALMAZ: • ammóniát • rezorcint • parabent • hennát • alkoholt • parfümöt

Minimális hidrogén-peroxid
Minden tartós hajfestéket hidrogén-peroxiddal kell keverni, különben a szín az első alkalommal kimosódna. Azonban mivel a HERBATINT magas tisztaságú, nagyon kis molekulaszerkezetű bio szín-pigmenteket tartalmaz, nagyon alacsony dózisú peroxid is elegendő a hajszál cuticula rétegének megnyitására. Az előhívó mindössze 3% peroxidot tartalmaz, ami élelmiszeripari mennyiségnek minősül (ugyanolyan töménységű, mint a szájvizekben).

Bőrgyógyászatilag tesztelt, érzékeny bőrűek is használhatják.

A doboz tartalma:
1 flakon HERBATINT hajfesték gél 60 ml
1 flakon glycol színelőhívó folyadék 60 ml
1 tasak Aloe Vera Royal kondicionáló 15 ml
1 tasak Normalizáló hajsampon festett hajra 15 ml
1 pár kesztyű
1 használati útmutató

 

Összetétel

10N hajfesték:
Laureth 5, Aqua, Propylene glycol, PEG-2 oleamine, Ethanolamine, Aloe barbadensis extract, PEG-75 meadowfoam seed oil, Echinacea angustifolia extract, Betula alba leaf extract, Hamamelis virginiana extract, Sodium metabisulfite, Tetrasodium EDTA, Cetrimonium chloride, P-aminophenol, P-Methylaminophenol sulfate, P-Phenylenediamine
színelőhívó:
aqua, hydrogen peroxide, etidronic acid, cetrimonium chloride

Használat

A festéket száraz, mosatlan hajon használjuk.

1.) Műanyag vagy üveg tálkában, egyenlő arányban keverje össze a HERBANINT hajfesték gélt és a glycol színelőhívó folyadékot, figyelembe véve haja hosszúságát. A megmaradt flakonokra csavarja vissza a kupakokat, hogy azt majd a jövőben is fel tudja használni.

2.) Száraz hajra vigye fel a keveréket.

a) Első alkalmazás esetén

3.) Oszlassa el a keveréket a haj teljes hosszán. A felvitelt a hajtöveknél kezdje el és haladjon a hajvégek felé. Fésű segítségével oszlassa el egyenletesen a keveréket.

4.) A festéket hagyja 40 percig hatni.

b) Hajtő festése esetén

3.) Alkalmazza a keveréket a lenőtt részen, a festéket hagyja 30 percig hatni.

4.) 30 perc után oszlassa el a megmaradt festéket az egész haján és hagyja rajta további 10 percig. (Az egész folyamat 40 percet vesz igénybe).

5.) A festési idő letelte után langyos vízzel gyengéden masszírozva habosítsa fel a keveréket. Öblítse ki alaposan a haját, amíg az öblítővíz tiszta nem lesz.

6.) Mossa meg samponnal haját. Használjon a Herbatint vagy bio sampont, a legjobb eredmény elérése érdekében, öblítse le, majd törölje meg haját törülközővel.

7.) Használja a dobozban található Aloe Vera Royal krém kondicionálót, így a szín még hosszabb ideig megmarad, hagyja 5 percig hatni, majd öblítse le.

Kerülje a szembe jutást, ha szembe jutna azonnal mossa ki hideg vízzel. Nem használható szempilla, szemöldök színezésére. Festés után alaposan öblítse le haját. A festéshez használja a dobozban található kesztyűt. Gyermekektől elzárt helyen tárolja. A termék P-phenylenediamine-t (PPD-t), Hidrogénperoxidot és Diaminobenzent tartalmaz. Hajfesték és glikol keverési arány: 1:1.

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

“Herbatint 10N Platinaszőke hajfesték 135 ml”értékelése elsőként