100 %-os Hidegen sajtolt sáfrányos szeklicemag-olaj 50 ml

1 .950 Ft

Gátolja a sejtburjánzást, megőrizheti a bőr egészségét és salaktalaníthatja a szervezetet javíthatja az emésztést, csökkentheti a koleszterintintet, segíthet a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében. Tisztíthatja a májat és az epét, javíthatja az anyagcserét, mérsékelheti az allergiás reakciókat.

Címke:

Sáfrányos szeklicemag-olaj (linolsav, olajsav, palmitinsav, sztearinsav)
A készítmény több mint 50 %-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat – egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza.

Gazdag E-vitamin forrás, ez az az antioxidáns, mely gátolhatja a sejtburjánzásos betegségek kialakulását, megőrizheti a bőr egészségét és salaktalaníthatja a szervezetet. Az olaj jó emésztésjavító hatással rendelkezhet. Fitoszterolokat is tartalmaz, vagyis olyan növényi vegyületeket, melyek szerepet játszanak a koleszterinszint csökkentésében, így a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében is. Segíthetnek szabályozni a vércukorszintet, ami az egészséges fogyás érdekében is nélkülözhetetlen. Krocetin nevű összetevője az, aminek a gyógyhatását köszönheti, ez csökkentheti a koleszterinszintet, szerepe lehet a szívinfarktus megelőzésében, és lehet még vérnyomáscsökkentő hatása is. Lassíthatja a vérerek falán a lerakódások kialakulását. Tisztíthatja a májat és az epét. Segítségünkre lehet sárgaság kiegészítő kezelésére. Hashajtó, féregűző és fájdalomcsillapító hatású lehet. Melegítő hatású lehet, segítheti az anyagcsere működést, mérsékelheti az allergiás reakciókat. Mind belsőleg, mind külsőleg gyulladáscsökkentő hatással bírhat. Javíthatja az idegek és az agy működését. Csökkentheti a túlterhelés káros hatásait, segítheti a szövetek vérellátását, fokozhatja az életerőt és hozzájárulhat a jó fizikai és szellemi állapot megőrzéshez. A növény a szervezetbe behatoló kórokozók, illetve testidegen anyagok által kiváltott immunreakciót erősítheti.

 

Felhasználási javaslat:

Naponta 2 ml (1 mokkáskanál)
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

“100 %-os Hidegen sajtolt sáfrányos szeklicemag-olaj 50 ml”értékelése elsőként