100 %-os Hidegen sajtolt pirospaprikamag-olaj 50 ml

1 .950 Ft

Kapszaicin tartalma miatt élénkítheti a keringést, serkentheti az idegműködést. A népi orvoslásban a paprikát a rossz emésztés, gyomor és bélpanaszok esetén ajánlják.

Elfogyott

Címke:

 

Pirospaprikamagolaj (linolsav, olajsav, palmitinsav, sztearinsav, arachinsav)
A készítmény több mint 50 %-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat, – omega-6 zsírsavat-, egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza.

Kapszaicin tartalma miatt élénkítheti a keringést, serkentheti az idegműködést. A népi orvoslásban a paprikát a rossz emésztés, gyomor és bélpanaszok esetén ajánlják. Felgyorsíthatja az anyagcserét. Csökkentheti a zsírszövetek mennyiségét és a vérzsírszintet. Enyhe vízhajtó lehet, így húgysavkiválasztást fokozó hatása szintén ismeretes. Enyhítheti a torokgyulladást, és az orrduguláson is segíthet, mert felhígíthatja az orrmelléküregben megtapadt nyákot. Fertőtlenítő hatású lehet.

Hathat a baktérium ellenes hatású prostaglandinsek munkájára, erős gyulladást gátló hatása lehet, megbéníthatja a herpesz vírusokat, megakadályozhatja a fogszuvasodást, valamint csökkentheti a rákbetegségek lehetőségét. Erősítheti az immunrendszert. Semlegesítheti a szabadgyököket. Övsömör és herpesz vírus esetén is alkalmazható lehet.

Felhasználási javaslat:

Naponta 2 ml (1 mokkáskanál)
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

“100 %-os Hidegen sajtolt pirospaprikamag-olaj 50 ml”értékelése elsőként