BIO4U

Nőként sok évig foglalkoztam a szépség, fiatalság és az egészség megőrzésével. Később, kismamaként és édesanyaként az elérhető legjobbat szerettem volna megadni gyermekem, párom, családom és természetesen saját magam számára. Így jött létre a BIO4U webáruház és drogéria ötlete, mely igyekszik leszűkíteni a magyarországi kínálatot kiváló minőségű termékekre, melyek hatékonyságát szakemberek tapasztalatai igazolják. A webshop kényelmes vásárlást biztosít, míg a drogériában megtekinthetőek kiemelt termékeink, valamint személyre szabott tanácsokkal segítünk a választásban.

A BIO4U logo

A logó a nő és a természet kapcsolatát szimbolizálja.

A nő magába sűríti az élet lényegét, a termékenységet, a teremtést, születést, feltétel nélküli szeretetet, gondoskodást, odaadást, szerelmet, szépséget, anyaságot. A természet legtágabb értelmezésében egyenlő a természetes, fizikai vagy anyagi világgal vagy világegyetemmel. Kettejük kapcsolata igazi misztérium, melyet egy mandalához hasonló képpel, logóval jelenítettünk meg.

A BIO4U a „the Best I can Order FOR yoU” mondat betűiből létrejött mozaikszó.

A BIO4U ajánlással, azaz a “the Best I can Offer FOR yoU” pecséttel azokat a termékeket látjuk el, melyek a natur/bio összetételen túl biztosítani tudják, hogy

– a termék minőségét a növényi összetevők termesztésétől nyomon követik, kontrollálják a kész termékig, megőrizve az alapanyagok tisztaságát,

– a környezet tisztasága, ahol a növényeket termesztik, majd a termékeket előállítják,

– klinikai tanulmányokkal vagy szakemberek visszajelzései támasztják alá a hatékonyságot, biztonságot.

Termékvonalak

Az elérhető legjobbat szeretnénk megadni gyermekünk számára, és biztosítani számára a női mintát, a feltétel nélküli anyai szeretetet. Így a Baba termékkategóriában azokat a termékeket találod, amelyek gyengéd és biztonságos ápolást nyújtanak babád számára.

Kiemelt márkák: Holle, Martina Gebhardt Calendula termékcsalád,Tommee Tippee

.

A nőiesség kiteljesedése az anyaságban nyilvánul meg. A Mama kategóriában a  fogantatástól a szoptatásig találhatsz termékeket.

Kimelt márkák: Bema, Coconutoil cosmetics, Khadi, Martina Gebhardt,  Tommee Tippee

.

Az elérhető legjobbat szeretnénk megadni Önmagunk számára, hogy szépségünk, vitalitásunk, sugározni tudjon. A Szépség termékkategória alatt bio-, biodinamikus, ayurvédikus és natur termékeket találsz magad, és párod számára.

Kiemelt márkák: Bema, BlueBerry, Herbatint, Martina Gebhardt, Zao, Zuii

 

.

Az Egészség kategórián belül szeretnénk az adott problémára azokat a termékeket ajánlani, amelyek nem csupán összetételükben felelnek meg az elvárásoknak, de már bizonyították hatékonyságukat és számos szakember ajánlja őket.

Kiemelt márkák: Bioaktív kékjód, Dr. Chen, Emocio, Ezerjófű, Huminiqum, Sanct Bernhard, Spártai Vitamin

 

.

Az egészség és szépség nagymértékben függ a bevitt élelmiszerek minőségétől, tisztaságától. Az Élelmiszer termékkategória számos termékére számíthatsz. A legtöbb már régóta ismert, de szeretnénk kevésbé ismert hazai és külföldi termelők remekműveivel színesíteni a mindennapok asztali választékát.

Kiemelt márkák: BioBerta, Donum Terrae, Isola, MountHagen, Oatly, Rapunzel, Zselici bioméz

 

.

Az otthon tisztaságának és hangulatának megteremtéséhez találsz termékeket az Otthon termékkategória alatt.

Kiemelt márkák: Allmawin, Sodasan

 

.

Kiváló teljesítményhez támogasd szervezetedet kiváló minőségű készítményekkel kívül, belül! A sport termékkategóriában az aktív életet élők számára kínálunk termékeket.

Kiemelt márkák: Dragon foods, Huminiqum, Spártai vitamin, 

 

.