Szolgáltatásaink

Bőrünk, beleértve fejbőrünket is a test legnagyobb szerve, védi testünket, belső szerveinket a külső behatástól. Ez azt is jelenti, hogy bőrünk megsínyli a külső, agresszív hatásokat, legyen szó a nap káros sugarai okozta károkról, illetve nem megfelelő kozmetikumok, samponok, festékek alkalmazása, dohányzás vagy más, akár életmódbeli tényezők által okozott negatív következményekről.

Fontos, hogy megtanuljuk azt, miként ápoljuk bőrünket, milyen termékeket és kezeléseket használjunk. A helyes választással javítható bőrünk állapota, mely visszanyeri eredeti ragyogó, egészséges megjelenését. A piacon jelen lévő rengeteg kozmetikum és kezelés között nehéz a választás, hisz mindenki egyedi bőrrel rendelkezik. Mi segítünk megtalálni a természet kincsestárából a Számodra megfelelőt.

Bőrállapot felmérése műszerrel

A berendezés, melyet használunk, képes akár 1000-szeres nagyítású felvételeket készíteni az Ön bőréről, melyeket digitálisan tárolunk.
Másrészt speciális mérőfejekkel és nagyítókkal méri a bőr állapotát. A diagnosztika során választ kap arra, hogy milyen a bőre hidratáltsági foka, mi a helyzet a ráncokkal, a rugalmassággal. Megnézzük a faggyú mennyiségét, a pórusokat, a foltokat, és kitérünk az érzékenységre is. Az analízis végén a műszeres diagnosztikára támaszkodva objektíven ajánlunk termékeket, illetve ki tudjuk választani az Ön bőrének, problémájának legmegfelelőbb kezelést, szigorúan egyénre szabva.

Műszeres bőrelemzéssel összekötött konzultáció  ára 4.000 Ft

Fejbőr és haj állapotának felmérése műszerrel

A vizsgálat képes a fejbőr problémáinak, a hajszálvégek és a hajgyökérszerkezet pontos és szakszerű felmérésére. A kamera által felvett képet egy monitorra vetítve saját magunk is pontosan láthatjuk. A teljes körű vizsgálatot követően az eredmények figyelembevételével javaslatot teszünk a személyre szabott hajápolásra vonatkozóan.

Műszeres fejbőr és hajelemzéssel összekötött konzultáció  ára 4.000 Ft

 

Kettó egyben, azaz arcbőr, fejbőr és hajelemzéssel összekötött konzultáció ára 6.000 Ft.

Bio szépségápolási tanácsadás

A jó megjelenés része a szép, üde, egészséges bőr, fényes és egészséges haj.

Megjelenésünk sokat elárul rólunk, és nagyban hozzájárul az első pozitív benyomás kialakításához. Az arcbőr megjelenését sok tényező befolyásolja; öröklött adottságok, az életmód és a táplálkozás, a szervek egészsége, még a lelkiállapot is, hogy néhány belső tényezőt említsek. Minden életkornak, bőrtípusnak és hajtípusnak megvan a sajátos problémája, melyet szakszerű ápolással és helyesen megválasztott hatóanyagokkal orvosolni tudunk.

Hogyan zajlik a tanácsadás?

Műszer segítségével felmérjük arcbőrének, fejbőrének, hajának állapotát.

A kapott eredmények segítségével átbeszéljük a javasolt bőr- és hajápolás lépéseit, a készítmények használatának módját, az ápolási tevet. A tanácsadást a biosmink használatának elsajátításával zárjuk.
A tanácsadás gyakorlatias jellegű, így készülj, arra hogy magadon próbálod ki a termékeket és a mozdulatokat, így otthonodban te leszel saját magad szépségszakértője.

Bio szépségápolási tanácsadás ára: 20.000 Ft.

Kérjen időpontot, valamint érdeklődjön az aktuális kedvezményekről, akciókról az alábbi elérhetőségek egyikén:

telefon: 0036 30 329 01 48

e-mail: info@bio4u.hu