Zuii Kozmetikai ecsetkészlet

24 .500 Ft

A Zuii Organic Professzionális kozmetikai ecsetei vegán, szintetikus szőrből készültek.

Vegán

Kategóriák: , Címke:

A Zuii Organic Professzionális kozmetikai ecsetei vegán, szintetikus szőrből készültek.

Alapozó ecset: Szintetikus, vegán ecset az alapozó könnyebb eloszlatása miatt. Könnyű és gyors tisztítás. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is, ha rövid szárú és könnyű alapozó esetre van szükség.

Kabuki ecset – nagy:Szintetikus vegán ecset, kiváló minőségű. Biztosítja az alapozó púder egyenletes felvitelét az arcbőrön. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is.

Szemhéjpúder ecset: Szintetikus vegán ecset, kiváló minőségű, elősegíti a gyönyörű satíros szemek elkészítését, könnyű használat és tisztán tarthatóság. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is.

Szemöldök és tus ecset: Ez az ecset a jolly jokere a Zuii-nak, közepesen kemény így fantasztikus szemöldök készíthető vele. A tusvonalat ezzel az ecsettel a legkönnyebb meghúzni, finom vonala ráfekszik a szemhéjra és egy húzással a legpontosabb vonal rajzolható. TIPP: ajánlott még a belső szemvonal meghúzására, nedvesített változatban bármelyik színnel könnyen kiemelheted a szemed vonalát anélkül, hogy szemceruzára lenne szükség. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is.

Pír ecset: Szintetikus, vegán ecset, kiváló minőségű. Ferde vége miatt, segít az arcpír helyes feltételében és egyenletes elosztásában. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is.

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

“Zuii Kozmetikai ecsetkészlet”értékelése elsőként